• CASA UNIFAMILIAR AÏLLADA

  • 2020
  • AUTORSRoser Ollé i Jordi Carreras
  • COL·LABORADORS

    Estructura: Culleré-Rendé

    Instal·lacions: Culleré-Rendé

    Imatges virtuals: Colona

     
  • Casa saludable i eficient energèticament basada en la construcció bioclimàtica, amb l’ús de materials ecològics i un consum quasi nul de calefacció i refrigeració.

    Casa saludable i eficient energèticament basada en la construcció bioclimàtica, amb l’ús de materials ecològics i un consum quasi nul de calefacció i refrigeració. L’arquitectura bioclimàtica estudia el clima de la zona on es construirà l’habitatge. Es tenen en compte els dies de sol, de pluja i l’entorn immediat, entre molts altres factors. A partir dels resultats d’aquests estudis previs es determina la seva orientació i el seu disseny. També utilitza materials i sistemes constructius d’alta qualitat i respectuosos amb el medi ambient. En resulta una casa funcional i acollidora, amb un mínim consum d’energia i un menor impacte ambiental. Les cases passives es dissenyen pensant des d’un bon començament en l’eficiència energètica. La seva construcció garanteix un baix consum energètic, un gran respecte al medi ambient i, a nivell econòmic, un important estalvi a final de mes.
    Tenen tres característiques principals. La primera és que els materials de tancament tenen una excel·lent qualitat tèrmica. Parets, cobertes, portes i finestres són súper aïllants. La segona característica és que per escalfar s’utilitza la calor del sol, la que generen els propis ocupants de la casa i els dispositius domèstics. I la tercera i última, que es minimitzen les pèrdues per ventilació amb un sistema controlat amb recuperació de calor.

  • La construcció en fusta aposta per la sostenibilitat i la industrialització. Es tracta d’un material que respecta el medi ambient, és natural i renovable, i es caracteritza per ser el que consumeix menys energia al llarg del seu cicle de vida. La certificació PEFC garanteix que el seu origen és de boscos controlats i sostenibles.

    La fusta ofereix garanties de resistència estructural, resistència al foc, una gran durabilitat i qualitat, sempre que s’instal·li en les condicions adequades i seguint una bona execució. També cal destacar que es tracta d’ un material que aporta un gran aïllament i un molt bon confort acústic.

    A totes les seves bondats, cal afegir que la feina a taller permet la rapidesa i precisió en el muntatge i que es redueixen considerablement els terminis d’execució

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.