• NOU CAMP DE FUTBOL MUNICIPAL

    La Pobla de Segur (Lleida)

  • 2020
  • PROMOTORAjuntament de la Pobla de Segur
    SUPERFÍCIE8.779,0 m2
    PRESSUPOST (PEC)1.172.280,0 €
    AUTORSJordi Carreras
  • COL·LABORADORS

    Estructura: Culleré-Rendé

    Imatges virtuals: Colana

     
  • DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

    L’abast del projecte és la construcció d’un nou camp de futbol municipal de gespa artificial i la formació del pati i les rampes d’accés als vestidors que s’ubicaran a la planta soterrani de l’edifici de serveis existent. El nou camp de futbol disposa de grades per a públic, zona d’escalfament  i un petit edifici de serveis.

    El nou camp de futbol ocupa la part més important de l’àmbit del projecte. La seva ubicació en planta s’ha estudiat per tal d’aconseguir la màxima dimensió sense reduir molt l’amplada del passeig. Finalment s’ubica el camp amb orientació nord-sud amb un gir de 6º cap a l’est amb una dimensió de 99x57m quedant un àmbit de joc de 94x54m. 


  • PLÀNOLS

  • La diferència de nivell entre la cota del camp de futbol i la Plaça de les Pobles s’aprofita per a ubicar-hi la grada de públic.  El canvi de nivell es resol amb un mur de contenció per tal de que la grada quedi lleugerament elevada de manera que el públic no tingui accés directe al camp de futbol.

  • L’edifici de serveis es situa al triangle que es forma entre la directriu del camp de futbol/grada, el nucli d’accés i la Plaça de les pobles.  S’aprofita el desnivell de 3m en aquest punt per allotjar el magatzem de pista i els armaris d’instal·lacions a la cota del camp de futbol. Els serveis de públic i el bar se situen a la cota de la grada, just sobre el magatzem. L’edifici es completa amb un porxo que actua de vestíbul principal de l’equipament.

    Al lateral est s’aprofita el desnivell de 90cm entre el camp i el Passeig per ubicar una segona zona de públic i es  disposa un entrada independent a través del Passeig.  

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.