• CONCURS CENTRE CULTURAL EL LOCAL

    Sant Pere de Ribes

  • 2019 (Concurs)
  • Tercer premi concurs restringit
  • PROMOTORAjuntament de Sant Pere de Ribes
    SUPERFÍCIE1.461 m2
    PRESSUPOST (PEC)-
    AUTORSJordi Carreras i Roser Ollé
  • COL·LABORADORS

    Instal·lacions: Ingrid Cardelús

    Estructura: Nacho Costales

    Escenotècnia: David Pujol

    Condicionament Acústic: Ivana Rosell

    Imatges virtuals: Colana

  • DESCRIPCIÓ DEL PROJECTE

    La proposta té una clara vocació urbana. La segona pell que conforma l'edifici configura la façana de la plaça i és capaç de generar diàleg amb l'Església. Aquesta es materialitza prenent elements ja presents en l'equipament actual i que formen part de la imatge col·lectiva d'El Local com són els panys opacs continus, les fusteries exteriors metàl·liques  i, finalment,  el vidre amb els seus diferents formats i transparències.

    Així doncs, es planteja un edifici molt permeable en planta baixa per posar èmfasi en el caràcter públic de l'equipament i en mostrar l'activitat que s'hi du a terme. L'entrega amb el terra es resol amb grans vidrieres combinades amb pantalles informatives que li donen ritme i mostren la programació de la sala. En aquest sentit, es proposa pacificar el conjunt de carrers que envolten l'edifici de manera que s'atenua el soroll procedent del trànsit rodat i alhora, es crea un eix verd que prioritza el pas dels vianants entre el carrer Nou i el llac de la plaça Catalunya.

  • PLÀNOLS

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.