• OFICINES DE DORNA SPORTS - SALA POLIVALENT I SALES REMOTES

    Sant Just Desvern

  • 2018-2019

  • PROMOTORDorna Sports
    AUTORSJordi Carreras i Roser Ollé
    CONSTRUCTORAGRUP DOLMEN, EdiQuin
  • COL:LABORADORS

    Acondicionament acústic: Alfa Acústica

    Senyalística: Think

    Imatges virtuals: Colana

    Fotografies: Guifré de Peray

  • Invertir en la reforma i actualització dels espais millora en gran mesura les condicions laborals dels treballadors, afavorint la seva creativitat i augmentant el seu rendiment i la seva implicació amb l’empresa.

    L’abast de l’encàrrec per a DORNA SPORTS, organitzadors del mundial de motociclisme, va ser el disseny de la nova sala polivalent i les sales de realització remotes.
  • La nova sala polivalent està equipada amb una grada retràctil per a permetre el seu ús tant per a conferències i formacions, com per a reunions i presentacions. El fals sostre és l’element que dota de caràcter i personalitat a la sala. Aquest gira seguint una corba fins a fondre’s amb la grada. Per al seu disseny, s’han seguit les indicacions i recomenacions de l’estudi de condicionament acústic.

    Les noves sales de realització remotes inclouen accés, zona de visites, plató de televisió, tres sales de realització i 7 sales de control o locutoris. S’ha posat una cura especial en l’aïllament i el condicionament acústic. També en el disseny de la climatització i ventilació i del pas de tot el cablejat i la seva connexió a terra. L’encàrrec inclou el projecte d’il·luminació, el projecte de mobiliari i la senyalística.


  • El treball de senyalística facilita l’accés i el desplaçament per les instal·lacions alhora que dona una imatge unitària al conjunt. Conjuntament amb el condicionament acústic, la il·luminació i l’elecció del mobiliari, es crea l’ambient adequat que convida al silenci i a la concentració.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.